- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem hiszem, hogy követett volna, így nem is tudhatja, hogy lett-e valakim id?közben. Viszont ha nem ezt mondom, akkor a többit jelentéktelennek fogja titulálni. Nem fogja érdekelni a dolog. Ennyire azért ismerem."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"De akkor miért nem mondtál valamit?" kérdezi Jeff.
-"El?ször is azért, mert úgy döntöttem, inkább benn maradok. Nem hiszem, hogy épületes látvány egy hirtelen dühkitörés, én meg tudod milyen hirtelen tudok lenni. Másodszor pedig se sírni se a falat verni nem akartam nyilvánosan. Még a végén valahogy egy kósza fölvétel kijut vagy valami hasonló és azt érjük el, hogy anyám eltilt mindkett?tökt?l ha ennyire rossz hatással vagytok rám, vagy ki tudja mit jusztifikálna vele." Jeff épp válaszolni készül, de Azumi folytatja, így elhallgat.
-"Nem hiszem, hogy ezért küzdöttem érted annyit, hogy most itt hagyj, csak azért mert anyám hülye."
-"A hülye enyhe kifejezés. Inkább pszichopatát mondanék, aki mindkett?nket kicsinálna vagy távirányítással vezérelne, vagy átprogramoztatna..."
-"Ez igaz, De ha Aika esélyt lát a dologban, akkor az egész csak attól függ, hogy te föladod-e, ami amellett, hogy megbántanál vele sért? is volna és gyávaság is. Ha jól emlékszem adtam egy csomó verset, színjátékot és egy pár régi történetet is, amikor a haikuimról kérdeztél. Látom csak olvasmánynak voltak jók, ha ugyan elolvastad bármelyiket is..."
-"Persze, hogy elolvastam ?ket, de azok csak tragikus történetek. Kitalált dolgok. Itt azért máshogy m?ködnek..."
-"Valóban? Szerinted egy hagyományokhoz ragaszkodó társaság, aki ugyan modern szamurájokat tart de a régi törvények szerint, aki még nemesi háznak tartja magát, mennyire illeszthet? be bármelyik történetbe? Én mondjuk mennyire illenék valamelyik tragikus nó darab n?i f?szerepébe? Mondjuk lehetnék az a hercegn?, akinek a kezére hiába áhítozik a szegény szamuráj, mert túl nagy a különbség a rangok között. Ha jól emlékszem, az a szamuráj egyik történetben sem adta föl. Itt viszont annyi a különbség, hogy amir?l azt hitted, hogy k?be van vésve, nincs. Ha csak szórakozni akartál velem, vagy ha csak addig kellettem amíg elérhetetlen voltam, akkor azt most mondd meg. Akkor nem fogok több id?t pazarolni rád, mint amennyi föltétlenül szükséges, ahhoz, hogy kijussak ebb?l a kutyaszorítóból, aztán pedig kereshetsz magadnak valaki "sokkal értékesebbet"." hordja le a sárga földig Azumi Jeffet, aki az egész alatt meg sem tud mukkanni. Bár Azumi nem akar Renraku hercegn? lenni, most mégis ha jól látod ebben a kirohanásban azért b?ven van sértett n?i és nemesi büszkeség is.
-"A Brainlock miatt meg ne aggódj. Azért valaki NAGYON SOKAT áldozott föl, hogy leszedhesse. Valaki aki most nincs itt. Valaki aki most Nekraszov barátod vendégszeretetét élvezi valahol Krasznojarszk vagy Murmanszk vagy valamelyik másik ruszki bázis környékén. AZ a valaki ráadásul föl sem tette azt a kérdést, hogy hányan fognak a fejére vadászni a Renraku megbízásából csak azért mert megtörte azt amit anyám megtörhetetlennek vélt. Ha ezután is nemet mondasz akkor az már tragikomédia."
-"De én csak téged akartalak ett?l az egészt?l..."
-"Ha nem hagysz itt, akkor nincs mit?l. Ha viszont itt hagysz akkor majd anyám talál nekem valakit akár akarom, akár nem."
-"Bocsáss meg..." mondja Jeff inkább maga elé, mint Azumi szemébe nézve.
-"Rendben, de még egyszer nem akarok ilyet hallani. Ami nem azt jelenti, hogy a hátam mögött lehet!" néz rátok villogó tekintettel.
-"Ezt a meglepetés dolgot pedig legszívesebben lemondtam volna már a kezdeténél. Mondtam, hogy egy kis egyedüllétre van szükségem, de ez nem azt jelenti, hogy mondjuk ebéd után belépek öt percre a Mátrixba. Most is csak azért nem megyek haza inkább, mert ha már így elintéztétek, óriási illetlenség volna lemondani, de legközelebb inkább kérdezzetek meg, miel?tt leszervezitek. Ha meg van szervezve, nem fogok nemet mondani."
-"A kirohanásomért pedig bocsánat, de már nem bírtam tovább. Képzeld el mi volna akkor, ha tényleg rendelkeznék azokkal a huzalozott reflexekkel, amikkel sokak szerint rendelkezem." mondja Azumi most már vagy 100°C-kal h?vösebben, szinte dorombolva. Valószín?leg az akadályozza meg abban, hogy megölelje Jeffet, hogy társaságban van és rohadtul szégyelli magát az egész miatt. Igen, azt tudtad, hogy Azumi impulzív és ha sokat cseszegeti valaki akkor eltör a fején egy bokkent. Ett?l valószín?leg az mentette meg Jeffet, hogy nem volt nála. Az viszont bonyolít egyet a helyzeten, hogy most pesztrálhatod azt a paprikajancsit, ha a "chicken out" Azumi szerint nem lehet?ség. Ha nem él?ben láttad volna a dolgot és ha nem tudnád a mozgásáról, illetve onnan, hogy ti már voltatok együtt, hogy nincs telipakolva huzalozott reflexekkel, azt mondanád hoigy teli van, méghozzá a legdurvább alfa mittudoménmivel amit a kiberzombikon tesztelnek és amibe elvb?l nem tesznek refloexkapcsolót. A kishölgy körülbelül olyan lobbanékony, mint egy hordó kerozin és olyan biztonságos, mint egy láda ekrazit.
Csapat riadó!
- Szerinted honnan tudtak a látogatóink arról, hogy mivel foglalkozunk? Mert, az állításukkal szemben az interjúban sem volt benne, és Lexi sem tudja a másik földrészr?l az ? beszélgetéseiket lehallgatni? Valaki szólt nekik. Nem tudjuk ki. Lehet, hogy egy Renrakus mágus szúrta ki Lexi próbálkozásait, lehet, hogy más. De azt tudjuk, hogy amint ez megtörtént, eljuthatott az oroszokhoz a hír, Lexi barátja hirtelen fenn volt egy gépen amin nem kellett volna fenn lennie. És a gépet hirtelen lel?tték, ami kapcsán nem sokan hisznek a balesetben. Reméljük Lexi haza jön élve. Reméljük, ha kísérletezett Brainlock ügyben az nem csinált mondjuk Crystalból is célpontot.
- Reméljük. De a boldogság rövid ideig tartó illúzióját üldözve bárkit és bármit feláldozó, családok boldogságát leromboló emberekr?l másmilyen történetek születnek. Lexi-t nem lehet óvatosságra inteni, de máskor azért vigyázzunk, jó? Jeff évekig kitartott. Áldozatokat hozott. Lehetne családja, biztonságban lehetne. Mégis amíg csak ? hozott áldozatot, kitartott. De egészen más sok embert veszélybe hozni.
- Jeff viszont NCO, ezt az életet szokta meg, most egy teljesen új életformához kell alkalmazkodnia, beletanulnia. Ehhez a helyzethez pedig még az én csillagom is kevés, még akkor is ha nem akarom megúszni az el?léptetést és 2 lesz bel?le. Jeff tanulhat, feln?het a feladathoz, de ez id?, munka, és kockázattal járhat. Másokra is veszélyes, ha nem jól csinálja, ártatlanokra. Az, hogy itt nem volt biztos magában az jó jel. Ha látja a határait, akkor el?bb-utóbb képes lesz azokat legy?zni, és tud másokra támaszkodni. Alkalmazkodik. Amit mondott: imádni nem fog valószín?leg, de itt egy oldalon állunk.
- A kérdés az, hogy te kit választanál úgy, hogy ez ne ártatlanok feláldozásáról és egy átmeneti illúzióról szóljon. Bárkit is tudsz így szeretni, átprogramozás és segítség nélkül, még akkor is, ha ehhez változnod, áldozatot kell hoznod, jó lehet arra, hogy ? legyen a párod. Nem boldog halál, nem átprogramozás, hanem olyan helyzet ahol te is éppen úgy változol a közös boldogság érdekében ahogy mások is változnak, és küzdenek érte. De ehhez tudnod kell, kit is szeretnél magad mellé, és mi az amit ezért te magad is megtennél.
- Jeffet választod? Sokat kell dolgozni azért, hogy elfogadják és meg kell oldani ki figyel még rátok. Más ötleted van? Akkor is dolgozni és alkalmazkodni kell. Volt amire önmagad átprogramozását mondtad. Vajon mennyit érne az a kapcsolat amiért nem önmagad változol, hanem csak egy programmal kilépsz a problémából. Sok út járható, de mind kockázatos. De mind a veszélyt, mind a munkát, változást mindenkinek önmagának kell vállalnia.
- És piszok mázlista vagy, mert ezt többen, sokan is megtennék ezt érted.
- Az a nagy bajom, hogy félek, ha 10 percre egyedül hagyunk, akkor átprogramozva látunk viszont. Nem hirtelen, nem nagyon. Csak éppen megérkezik a jelentés a Renrakuhoz, hogy milyen lassú változás lenne az ? érdekük, és arra vennének rá.
[roll0] - Pszichológia Jeffre (érdemes küzdeni)
[roll1] - Pszichológia Azumi, önkéntes természetes változás elfogadása.
[roll2] - Ugyanez Jeffre.
Eddig a sima tárgyalás, vezetés, stb nem ért el célt (ami furcsa) hátha most ez.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Azt nem tudom, hogy ez hogyan juthatott ki az oroszokhoz, de azt nem hiszem, hogy valaki aki velük, nekik dolgozott csak emiatt lett elt?ntetve. Maximum nem engedik haza, vagy eltüntetik. Ebb?l a szempontból ez hülye lépés, ahogy Crystal eltüntetése is az volna, hisz ezzel nem is foglalkozott. De Lexi sem igazán hiszem, hogy orosz hadititkokkal foglalkozott volna, a Renrakunak pedig az oroszoknál van olyan rossz híre, hogy az összes áttelepül? cég el?ször az oroszokhoz ugrott. Szerintem itt olyan dolgokat kötsz össze, amik nincsenek kapcsoloatban egymással, de azért én is oda fogok figyelni."
-"Ez igaz, de én sem ezt akarom. Semmit nem akarok lerombolni egy illúzióért, de én azért hiszem, hogy ez nem csak illúzió, hogy Jeffel boldogok tudnánk lenni még óvintézkedések mellett is. Ha viszont most föladjuk, akkor szerintem tényleg romboltunk és semmibe vettünk azokat az áldozatokat amiket mások hoztak. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell nekem is de Jeffnek is elvállalni bizonyos áldozatokat, de azt sem jelenti, hogy most el kell dobni mindent."
-"Szerintem nem a csillagon múlik és nem is csak azon, hogy te mit hozol meg és mit nem. Természetesen segíteni fogok ebben én is, hisz rólam is szól ez valahol, de nem akarok valaki után szaladni aki menekül el?lem."
-"Én tudom, hogy mit tennék meg, de remélem nem arra akarsz kilyukadni, hogy most egy másik lánnyal kell színt játszanom. Ez a megoldás egyszer már besült."
-"Az rendben, de most akkor mit tegyek? Költözzek be a bázisra? vagy kérjek katonai felügyeletet, hogy anyám kiküldjön még egy osztagnyi szamurájt? Bárkit is választok, bárhogyan is, anyám addig ott lesz a programjaival, amíg él. Neki a küls?ség számít és ha ezt programmal tudja elérni, akkor azzal fogja. Ha magam programozom át magam akkor csak sürgetem az elkerülhetetlent."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Toborzó körút a turistanegyedben
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?